Resources

Artikelen die je gaan helpen

PEP Flex Re-design

Nedap lanceert vandaag een geheel vernieuwde en verbeterde versie van haar softwaresysteem PEP Flex. Deze software ondersteunt de uitzendbranche op administratief gebied en geeft actiegerichte informatie aan de intercedent. De afgelopen drie jaar werkte een team van elf ontwikkelaars in verschillende stadia aan een compleet nieuw ontwerp van PEP Flex. Binnen de nieuwe vormgeving zijn de belangrijkste functionaliteiten direct zichtbaar. Zodoende besparen intercedenten nog meer tijd op administratieve handelingen, waardoor zij meer aandacht aan hun klanten kunnen besteden.

 

Klanten intensief betrokken

Nedap heeft ervoor gekozen PEP Flex geheel te vernieuwen in plaats van verder te bouwen op de eerdere versie van het systeem. Geert Hollander, directeur van Nedap Staffing Solutions: “Het bouwen van een compleet nieuwe applicatie is een intensief en spannend traject. Het was een stuk eenvoudiger geweest om de bestaande software te optimaliseren, maar dan zou het resultaat op termijn aanzienlijk minder zijn. Wij hebben onze klanten vroegtijdig en veelvuldig bij dit proces betrokken. Zij hebben ons laten zien hoe ze dagelijks met het systeem werken, waar ze tegenaan lopen en hoe we het werk van intercedenten nog makkelijker kunnen maken. Ook nu, na de livegang, vragen we via een feedbackknop naar hun ervaringen, zodat wij de software kunnen blijven optimaliseren.”

 

Onafhankelijk platform binnen uitzendbranche

PEP Flex is het enige platform binnen de uitzendbranche dat onafhankelijk is en waarmee intercedenten makkelijk en snel de gewerkte uren kunnen verwerken. Dit betekent dat uitzendbureaus, maar ook alle bedrijven die gebruik maken van flexkrachten, zich kunnen aansluiten. Eenvoud en gemak vormen de basis van het systeem. Janine Rougoor, implementatiecoördinator van Nedap Staffing Solutions: “Ook zonder langdurige opleiding- en implementatietrajecten kunnen partijen met PEP Flex aan de slag. Daarnaast hanteren we één versie en draait de software volledig autonoom”. De gebruikers van het nieuwe PEP Flex zijn in de aanloop naar de livegang van vandaag intensief op de hoogte gehouden door middel van displays, mailings en roadshows.

 

Begin ook met efficiënt uren verwerken