Ons team

Onze mensen en wat hen motiveert

Ons team

Een vast team van 30 medewerkers zet zich dagelijks vol enthousiasme in om relevante oplossingen voor de uitzendbranche te ontwikkelen en optimaliseren. Hoe ervaren onze mensen het werken bij Nedap Staffing Solutions en wat drijft hen?

“JE VOELT DIE OVERTUIGING BIJ ONS OVERAL. EEN OPTIMISME DAT WE SAMEN IETS MOOIS EN NIEUWS ONTWIKKELEN.”

 

 

LIESBETH, SOFTWARE ONTWIKKELing

“Ik wil software maken die het werk van intercedenten beter en makkelijker maakt. Een tool die ze kunnen vertrouwen. Technologie heeft alleen waarde als die iets bijdraagt. Als die voor mensen van betekenis is”.

→ Lees het gehele verhaal van Liesbeth

 

 

 

 

JANINE, IMPLEMENTATIE

“Soms is het moeilijk oprecht te zijn. We maken hier met z’n allen een mooi product: software die intercedenten ondersteunt, maar niet al hun problemen oplost. Dat vinden ze niet altijd fijn te horen. Als je dat toch zegt, sta je direct al met 1-0 voor.”

→ Lees het gehele verhaal van Janine

 

 

 

 

KAREN, SUPPORT

“Meedenken per telefoon is moeilijk. Ik probeer altijd met iemand een soort samengevoel te creëren. Dat lukt door vriendelijk en rustig te blijven. Door veel vragen te blijven stellen en door te vragen. Vaak kom je er dan wel uit. Toch kan het voorkomen dat je tegenover elkaar komt te staan. Ik: ’Wil je misschien dit nog een keer proberen?’ Zij: ‘Ik heb al zoveel gedaan, dat heeft toch allemaal geen zin meer’. Jij hebt elkaar echt nodig. Moet elkaar aanvullen. Zonder die betrokkenheid kom je niet waar je samen naartoe wilt.”

→ Lees het gehele verhaal van Karen

 

 

Geert, marktgroepleider

“Ik heb niks te verbergen, ik ben een heel open mens. Zeg vrij snel wat ik voel en denk. Ik heb ooit tegen mijn vrouw gezegd: ik zou niet eens vreemd kunnen gaan, want ik denk dat ik het meteen aan je opbiecht. Dat is ook hoe ik ben als persoon. Wat ik voel, ik gooi het eruit. Niet altijd handig, weet ik. Maar ik houd niet van dubbele agenda’s of dingen geheimhouden, omdat het politiek correct is of mij misschien beter uitkomt dat nog even te verzwijgen. Mijn houding heeft mij nog nooit in een lastig parket gebracht. Eerder andersom. Dat je denkt ‘laat ik het maar niet zeggen’ en dat daardoor juist gebeurt wat je vreest.”

→ Lees het gehele verhaal van Geert

 

 

 

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Wil je graag meer informatie over de PEP Software en welke voordelen dit jou kan bieden. Dan kun je ons bellen op onderstaand nummer. Karen of Jelle helpen jou dan graag verder. 

Je kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Bel direct

0544 – 47 16 96

 

 

 

 

Ik ben akkoord met de privacy policy van Nedap