Over Nedap Staffing Solutions

Laat het om mensen gaan

Nedap Staffing Solutions, één van de marktgroepen van Nedap NV, wil het leven van de intercedent makkelijker maken. Dat doen we door producten te ontwikkelen die de intercedent helpen bij haar dagelijkse werkzaamheden. PEP is de naam van onze gebruiksvriendelijke
software.

 

→ Maak kennis met ons team

PEP

Het team van Nedap Staffing Solutions is iedere dag bezig met het ontwikkelen van oplossingen voor de uitzendbranche. Het begon allemaal met een product voor de registratie van uren, maar inmiddels is er een compleet palet: PEP Flex, PEP Grid en PEP Staff. Inmiddels hebben wij: 

  • 150 uitzendorganisaties;
  • 2320 inleners;
  • 35.000 dagelijkse gebruikers.

Die gebruik maken van de PEP software en dit aantal groeit elke dag!

 

Filosofie

De producten van Nedap Staffing Solutions zijn stuk voor stuk eenvoudig, onafhankelijk en eenduidig. Ze zijn simpel en intuïtief in gebruik, kunnen gekoppeld worden met de meeste andere pakketten in de uitzendbranche en zijn gemakkelijk te implementeren.

 

 

 

  

 

 

 

Pep Event

Voor uitzenders organiseren wij jaarlijks meerdere events. Het PEP Event is een jaarlijks terugkerend event waarbij ontwikkelaars van Nedap hun visie delen. Daarnaast schetsen zij een beeld welke noviteiten er ontwikkeld zijn en gaan worden om ervoor te zorgen dat je als uitzender meer focus kunt hebben op zowel de flexkracht als inlener.

Niet alleen ontwikkelaars van Nedap komen aan het woord maar ook externe sprekers die meer inzicht geven over de mens.

 

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Wil je graag meer informatie over de PEP Software en welke voordelen dit jou kan bieden. Dan kun je ons bellen op onderstaand nummer. Karen of Anouk helpen jou dan graag verder. 

Je kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Bel direct

0544 – 47 16 96

 

 

 

Ik ben akkoord met de privacy policy van Nedap