De ervaring van Wiertz company

PEP Flex

Hoe onleesbare of niet-ingeleverde urenbriefjes voortaan tot het verleden behoren

 

Het verzamelen en verwerken van urenbriefjes: voor veel intercedenten een bron van frustratie. Vanwege de vaak onleesbare handschriften en omdat het veel tijd kost om alles correct te verwerken. Dat moest anders, besloot uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten, onderdeel van Wiertz Company. Voor hun klant, Foodpark in Landgraaf, verloopt de urenregistratie van flexwerkers nu stukken efficiënter dankzij de invoering van PEP Flex. Hierdoor is er meer tijd voor het werk waar het om draait: het vinden en begeleiden van de beste flexwerkers.

Ervaar wat PEP voor jouw organisatie kan opleveren   Vraag een demo aan 

Weinig overzicht

Bij Foodpark in Landgraaf lopen heel wat flexkrachten van Wiertz Personeelsdiensten rond. “Op een doorsnee dag werken hier 30 flexwerkers met verschillende nationaliteiten, verspreid over verschillende afdelingen”, vertelt inhouse intercedente Anna Pyka. Ten alle tijden gedetailleerd inzicht hebben in de verschillende afdelingen is een uitdaging. Anna: “Ik wil op elke afdeling in één oogopslag kunnen zien wie er aan het werk is en hoeveel uur deze persoon heeft gewerkt. Het handmatig invoeren van uren in Excel duurt lang, is onoverzichtelijk en niet geautomatiseerd.”

‘Ik wil een real-time overzicht van alle medewerkers, op alle afdelingen’

Handmatig verwerken van urenbriefjes

“Voordat wij met PEP Flex begonnen te werken verwerkten wij de uren handmatig. Om de uren te verzamelen gingen wij op de werkvloer langs de flexwerkers op de verschillende afdelingen en voerden wij de uren daarna in een Excel sheet in, dit was een tijdsintensief en inefficiënt proces.” Op zoek naar een oplossing voor dit probleem, kwam Wiertz Personeelsdiensten samen met Nedap Staffing Solutions uit op PEP Flex. Dit is online urenregistratiesoftware waarmee papieren urenbriefjes tot het verleden behoren en tijd bespaard wordt.

‘Meer tijd voor de werving van de beste flexwerkers’

meer tijd voor waar het om draait

Sinds het invoeren van PEP Flex klokken flexkrachten in en uit met een pasje. Het systeem registreert de geklokte uren automatisch online. Anna: “Goede begeleiding van flexkrachten vinden wij belangrijk. Zodra een nieuwe flexkracht instroomt bij Foodpark wordt deze intensief voorbereid op het werk. Het is daarom fijn dat wij tijd besparen met PEP Flex en meer tijd kunnen spenderen aan de werving en begeleiding van de flexwerkers.” Een bijkomend voordeel van PEP Flex is dat Wiertz Personeelsdiensten nu real-time kan zien wie heeft ingeklokt en wie niet. “Hierdoor kan ik direct voldoen aan de wensen van de klant, zodat er altijd genoeg mensen aanwezig zijn op drukke of rustige momenten.”

OVER WIERTZ COMPANY

Wiertz Personeelsdiensten is onderdeel van Wiertz Company. Met meer dan 80 vaste medewerkers en ruim 3.000 flexmedewerkers biedt Wiertz Company bij 600 werkgevers een dienstverlening aan die past binnen een professioneel personeelsbeleid en die bijdraagt aan het succes van organisaties.

 

Benieuwd wat Pep Flex voor jouw organisatie kan opleveren?

Wil je graag meer informatie over de PEP Flex en welke voordelen dit jou kan bieden. Dan kun je ons bellen op onderstaand nummer. Karen of Marieke helpen jou dan graag verder. 

Je kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Bel direct

0544 – 47 16 96

 

 

 

 

Ik ben akkoord met de privacy policy van Nedap