De ervaring van In Person

PEP Grid

Roosteren met een Excelsheet van een ander: tijdrovend en onoverzichtelijk

 

Als intercedent wil je op vakantie kunnen of jezelf ziek melden zonder schuldgevoel. Omdat zij jouw manier van roosteren met Excel niet begrijpt. Daarnaast is het belangrijk om in een markt waarin klanten je steeds meer om advies en begeleiding vragen, overzicht en inzicht te creëren. Zodat je hen met de juiste informatie van dienst kunt zijn. Twee zaken waar InPerson zichzelf in wilde verbeteren. Zij besloten PEP Grid in te voeren voor meer flexibiliteit intern en een betere focus op hun core business. 

'De software van PEP Grid minimaliseert de tijd voor het roosteren. Wij kunnen bezig zijn met mensen'

Eigen Excelsheet voor het rooster

Iedereen werkt op zijn eigen manier met Excel. Maar wat logisch is voor de één, is een raadsel voor de ander. Iedereen sleutelde aan bestaande lijsten en als er ook maar één komma ergens verkeerd werd gezet, liep alles in het honderd. Dat merkten ze bij InPerson als iemand vanwege vakantie of ziekte een collega moest overnemen. Het kostte dan niet alleen reistijd om bij het juiste filiaal te komen, maar eenmaal daar was je ook nog tijd kwijt met het eigen maken van het systeem van iemand anders. Totaal niet efficiënt. En enorm frustrerend voor de intercedenten van InPerson die hun kostbare tijd hieraan verloren.

Werken volgens hetzelfde proces en met dezelfde software

Esther Martens, senior consultant bij InPerson vertelt: ‘We wilden flexibeler zijn. We wilden elkaar eenvoudig kunnen overnemen als dat nodig was en we wilden dat onze vestigingen eenvoudig informatie konden uitwisselen. Omdat we elkaar als collega’s dan beter konden ondersteunen en zo onze klanten en uitzendkrachten de beste dienstverlening konden bieden.’ PEP Grid bood uitkomst. Doordat het systeem zo overzichtelijk en makkelijk in gebruik is en iedereen er op dezelfde manier mee werkt, heeft InPerson op sommige locaties nu nog maar één intercedent nodig. ‘Wij als collega’s kunnen diegene makkelijk van een afstand helpen of overnemen als dat nodig is. Toen we nog vanuit elkaars Excellijsten moesten werken was dat bijna niet te doen!’

'PEP Grid maakt ons competitiever als uitzendbureau'

Focus op mensen

Doordat intercedenten bij InPerson sinds de komst van PEP Grid veel minder tijd kwijt zijn met het maken van de planningen, kunnen zij hun aandacht besteden aan het realiseren van kwalitatief goede plaatsingen en de vragen van hun klanten: ‘Wij willen bezig zijn met mensen. Dat is waar we het voor doen en dat is waar we voor staan. Onze naam zegt het al. Dankzij PEP Grid komen we weer toe aan onze corebusiness. Daarbij geeft het softwaresysteem antwoord op de veranderende vraag die we van klanten krijgen. We worden steeds meer ingezet om de volledige HR van een bedrijf op ons te nemen en om mee te denken over het proces. Dankzij de inzichten die PEP Grid ons geeft kunnen we dat. Pep Grid maakt ons competitiever als uitzendbureau.’

InPerson

Bij InPerson kennen intercedenten alle uitzendkrachten bij naam. Voor de klant doorgronden zij de organisatie, bedrijfscultuur en -processen om zo de goede mensen op het goede moment te kunnen plaatsen. InPerson heeft 20.000 flexkrachten onder haar hoede die zij inzetten voor klanten als DHL, RAI Amsterdam, Timberland en F.C. Twente.

Benieuwd wat Pep grid voor jouw organisatie kan opleveren?

Wil je graag meer informatie over de PEP Grid en welke voordelen dit jou kan bieden. Dan kun je ons bellen op onderstaand nummer. Karen of Jelle helpen jou dan graag verder. 

Je kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Bel direct

0544 – 47 16 96

 

 

 

 

 

Ik ben akkoord met de privacy policy van Nedap